Monday, November 22, 2010

Nak N8 gak..

Rata2 sume orang sibuk nak beli Blackberry & iPhone.. tapi entah ngape i ni masih lagi setia ngan Nokia.. mungkin dah terbiasa and rasanye nokia ni mmg user-friendly compared to other phones pastu my first phone was a nokia (banana phone.. ingat tak?) Member2 matriks i dulu mesti ingat sbb dulu phone tu umpama public phone bilik hostel kiteorg..heheh

So baru2 ni nokia ada keluarkan model baru yg mmg i sungguh teruja nak beli -> NOKIA N8



Antara sebab utama is the 12 megapixel camera.. For those doing online biz mcm i ni kamera ni mmg penting and since die ada apps utk edit pix/viedo and all so lagi la senang nak upload gambo baju or bag terus ke fb or website..

OK la.. malas nak citer panjang2 pasal phone ni sbb rasanye almost ari2 kuar iklan phone ni kat paper.. kalu nak tau further.. click sini ok..

Oh ya.. unlike BB or iPhone.. this one is more value for money and more affordable... sejak dah brenti kerja & biz sendiri ni.. i dah ikut jejak hubby dlm berhati2 memilih & membeli brg and to always remember that expensive doesn't always mean better quality.. Its how you use it thats important..

Sukati la kalu org nak kata i ni berkira sgt atau cikai ke ape.. duit i ok.. i tak suka berhutang so lagi baik beli brg yg tak mahal dgn cash dari beli benda yg mahal2 beribu tapi berhutang semata2 nak look good and for bragging rights.. excuse me.. credit card tu is still berhutang ya... insyaAllah in a few months, i'm heading towards paying off all my credit card debts (sib baik maintain satu credit card jer..kalu tak mau berkurun nak bayar balik..huhu)

4 comments:

Nowwa Fitri said...

Aku takde wishlist dah...hahahha ;)

Eliza said...

Mungkin sbb ko dah ada sumenye..hehe

sesibu said...

Nokia N8 tu phone biasa?? Ha..ha..ha..

et said...

huhuhu... bagus.. bagus eliza.. 0 credit k.. chaiyo..