Tuesday, January 11, 2011

I hope its not too late ya..

Happy New Year y'all!
Hope this year will be better & fabulous than last year!

Lambat ek wish tapi yang penting wish jugak k..heheh

Alhamdulillah tahun 2010 ni telah membawa banyak perubahan positif dari segi personal dan juga biz so tahun 2010 dah menjadi salah satu tahun yg amat penting dalam sejarah hidup ni.

Semoga tahun 2011 nanti akan membawa banyak lagi perubahan positif dan juga pengalaman yg best2 buat kami sekeluarga.

Azam tahun ni?

- menjadi super mummy & super wife

- nak kuwussss... ni dah azam yg di carry forward dari sedekad yg lalu tapi mane tahu kalu tahun ni tahun yg berjaya merealisasikannya.. wish me luck ya ;P

- mengembangkan biz Elyzzmode.. target this year at least one or two branch lagi InsyaAllah..

- survey & beli barang di negara2 lain selain China (i.e. Indonesia & Vietnam)

- mengeluarkan product baju or bag dengan label sendiri

- melancong sekeluarga either locally or overseas (anak2 dah ada pasport so bole la kuar negara..heheh)

- belajar bahasa Mandarin

- belajar teknik menjahit dan blajar gune mesin jahit

Nanti hujung tahun kite tengok mane satu yg tercapai k =)

2 comments:

Nowwa Fitri said...

Jln oversea ngan anak..bulan January -done

Gi Jakarta insya Allah bulan 3-done

SO Vietnam bila?Hahahah

Eliza said...

bulan lima nak? hehe

wahh setiap dua bulan jalan sehh!!